We made it!
Door: outbreakteamhamburg2012
Blijf op de hoogte en volg Outbreak Team
29 Mei 2012 | Nederland, Rotterdam
Yes we did!
Het is inmiddels een dag geleden dat we in Rotterdam aankwamen. Een intocht in stijl, met de zon op ons gezicht en een biertje in de hand (dank aan Kim)! Ik kan namens het hele team spreken dat het een zeer geslaagde reis was. :D Niet alleen de afgelopen 4 dagen, maar ook de 9 maanden die aan voorbereidingen vooraf zijn gegaan. Bij deze wil ik alle sponsoren, maar ook iedereen die op welke manier dan ook heeft bijdragen, heel erg bedanken!!!
Binnenkort horen jullie meer over de eindopbrengst!
Groeten,
Suzanne
Teamcaptain Outbreak Team
Binnenkort horen jullie meer over de eindopbrengst!
Groeten,
Suzanne
Teamcaptain Outbreak Team
29 Mei 2012 - 19:46
Patries:
Suus, superteamcaptain, ik vond het ook super. Heb geweldig genoten, fijn dat ik als oud-MMIZ'er toch mee mocht. Het was regelmatig ernstig afzien afgelopen weekend, maar we hebben het gelukkig allemaal heelhuids overleefd.
Dank voor je inzet, hopelijk kan je nog lang nagenieten van dit bijzondere Pinksterweekend! :-)
patries -
30 Mei 2012 - 10:09
Peter & Marij :
Captain Suus,
Geweldige prestatie van je hele team.
Hopelijk een super-opbrengst voor het uiteindelijke doel.
Aan jullie heeft het in ieder geval niet gelegen!!
Het weer was in ieder geval super, dus dat zullen jullie wel verdiend hebben.
Pap & Mam -
02 Juni 2012 - 19:14
Rien De Jong:
Jullie waren echt fantastisch, en hebben een enorme prestatie geleverd.
Wat een doorzettingsvermogen, en geen geklaag, ondanks de warmte overdag.Ik heb echt respect voor jullie allemaal.Geweldig.
Hoe zet ik de foto's in het fotoboek?