Het ontbrekende stuk
Door: outbreakteamhamburg2012
Blijf op de hoogte en volg Outbreak Team
27 Mei 2012 | Nederland, Coevorden
Ha allemaal,
Bij deze het ontbrekende stuk tekst, aan jullie onthouden door geen toegang tot internet:
15.05 uur
Nog 47 minuten te gaan… De fietsen staan klaar, de lopers gemasseerd, de kleding in orde, het weer is prachtig (misschien zelfs iets te warm om te lopen), er staan een gunstige wind, de zonnebrand is gesmeerd! De spanning is ietwat afgenomen, iedereen is er klaar voor. :D
16.00 uur
Ze zijn weg, Hensley bijt de spits af!
18.35 uur
Eerste stopplek: Tostedt. Team A zal over ongeveer 1.5 uur arriveren op de plek waar Team B nu aan het relaxen is. Mooie plek, met een pittoresk plein, waar onze vrachtwagen het complete plein in beslag neemt. :-) Het lokale restaurant is zo vriendelijk geweest om ons gebruik te laten maken van hun toiletten, luxe!
19.45 uur
Team A is gearriveerd! Hamburgers worden gebakken, even uitrusten en dan op pad naar onze volgende wisselplek.
22.10 uur
Stopplek 2: Tarnstedt. Ik als teamcaptain heb tot dusver nog niet meer gezien dan de wisselplekken, maar het moet gezegd worden, de mannen van de logistiek hebben topplekken uitgekozen! Het zijn plekken waarbij je het gevoel krijgt alsof je aan het kamperen bent. Naar de wc bij een lokaal café, stoeltjes buiten en eten uit het vuistje. Persoonlijk vind ik dit een mooi moment van de dag, vanwege de prachtige zonsondergang, de heerlijk frisse buitenlucht en de stilte. Tijd voor bezinning dus. :D Voor mij is het tijd om te gaan slapen, het volgende blok zal ik een stuk mee gaan fietsen, zin in!
23.15 uur
En snurken dat ze kan!!! Hihihi
00.05 uur
Bedankt Leo ;-)
17.00 uur
Tot dusver de ontbrekende stukken. :-) We hebben net zojuist allemaal kunnen douchen! Team B zal dadelijk aankomen, met een flink stuk voor de kiezen, namelijk 57 km. Als ook zij gedouched en gegeten hebben zullen we onze weg vervolgen naar de volgende stopplek: Almelo! Daar worden we opgewacht door een feestcomité. Ik moet zeggen, deze eerste helft is snel gegaan. Misschien wel te snel, want voordat je het weet is het weer voorbij. Morgenochtend mag ik weer meefietsen, wat erg prettig is omdat ik op deze manier ook een idee krijg van het parcours. En deze tocht wordt er een met een persoonlijk tintje, namelijk een stuk door Ede, Wageningen en Rhenen. Memories aan de goede oude studententijd. ;-)
Op http://www.roparunlive.nl/ zijn we 'live' te volgen en zal ook tevens onze verwachte finishtijd te zien zijn.
Tot een volgend bericht!
Suzanne
Teamcaptain, namens het hele Outbreak Team!
15.05 uur
16.00 uur
Ze zijn weg, Hensley bijt de spits af!
18.35 uur
Bedankt Leo ;-)
17.00 uur
Tot een volgend bericht!
Suzanne
Teamcaptain, namens het hele Outbreak Team!
27 Mei 2012 - 17:32
Max,Cindy,Lucas,Eva:
Jongens, jullie zijn geweldig. Zet hem op, toitoitoi. Jullie zijn allemaal helden. -
27 Mei 2012 - 21:47
Lonneke:
Nog heel veel succes met de laatste loodjes!! X -
27 Mei 2012 - 22:48
Hélène:
Oké, jullie gaan weer uitstekend. Nog 180 km en jullie zijn er! toy,toy,toy.... Nog ff volhouden kanjers! Houd de spirit erin! -
28 Mei 2012 - 16:34
Max,Cindy,Lucas,Eva:
Van harte gefeliciteerd allemaal met deze FANTASTISCHE prestatie. -
28 Mei 2012 - 20:11
Jos En Nella:
Ha Adeltje en het hele team!!
Hele mooi prestatie wij zijn trots op
jullie, gelefeliciteerd vanuit Oostvoorne,
Groeten,