Nog maar 1 nachtje...!
Door: outbreakteamhamburg2012
Blijf op de hoogte en volg Outbreak Team
25 Mei 2012 | Duitsland, Hamburg
Tsja, en dan is het zover, nog 1 nachtje slapen en dan gaat het dan echt gebeuren. Hoewel dit voor veel mensen al een zoveelste keer is dat ze meedoen met de Roparun, is Hamburg voor zowel de oudgedienden als de nieuwelingen een onbekende route. Andere stad, ander parcours, minder teams, maar ook minder bekendheid bij de steden waar we doorheen zullen komen.
Ik heb overigens met toch wel wat verbazing de reacties waargenomen die ons team de eerste dag heeft gehad. Zoals gezegd in het vorige bericht werd er onderweg een donatie gedaan, zijn we in Hamburg op straat aangesproken, en kwamen emoties los bij de restauranteigenaar waar we vanavond hebben gegeten. En dit is nog maar het begin!
De 1.5 uur die we vanmiddag nog moesten af leggen bleken 2.5 uur te zijn in verband met file. Hoewel file rijden normaal gesproken niet zo prettig is, hebben wij ons prima vermaakt. Een schoolbus kinderen is er niets bij. ;-) Hamburg als stad is niet heel bijzonder, maar heeft een prettig centrum, waar we een groot deel van onze middag op een terras hebben gezeten. Weissbier bitte! En nee, nog geen everzwijnen gezien. :-)
Tijdens ons restaurantbezoek hebben we ons kunnen opladen voor wat er morgen komen gaat. Met de energie die er nu in het team te vinden is halen we Rotterdam wel. Nu alleen nog even doen. ;-)
Morgen zullen we om 15.52 uur starten, om ongeveer 48 uur later aan te komen op de Coolsingel.
Nu eerst een goede nachtrust pakken (mede dankzij de schnapps, een vriendelijk gebaar van de restauranteigenaar), en dan morgen weer fris op!
To be continued...
To be continued...
25 Mei 2012 - 21:54
Mikee:
Het is hier prima geen gelegenheid gehad om te typen (laptop??)
Wel tel in etap hotel
Jacqueline:
Succes en zet 'm op!! tot maandag op de Coolsingel :-) -
26 Mei 2012 - 18:58
Marinus De Jong:
Leo van Harte Gefeliciteerd.
Veel succes. Zie jullie maandagmorgen onderweg.
Groeten. -
27 Mei 2012 - 06:53