En we zijn ook online te volgen! - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Outbreak Team - WaarBenJij.nu En we zijn ook online te volgen! - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Outbreak Team - WaarBenJij.nu

En we zijn ook online te volgen!

Door: outbreakteamhamburg2012

Blijf op de hoogte en volg Outbreak Team

01 November 2011 | Nederland, Rotterdam

Beste allen,

we zijn online! Vanaf nu zal deze website gebruikt worden om jullie op de hoogte te houden van de acties met betrekking tot de Roparun, en dan natuurlijk met name de perikelen van het Outbreak Team! En daarnaast kunnen ook jullie berichtjes achterlaten.

Aan deze website zal de komende tijd nog het een en ander geklust worden, maar het begin is er. :D Hij ziet er niet heel fancy uit, maar biedt genoeg om verhalen en foto's te posten die een indruk zullen gaan geven van de aanloop naar de Roparun, en natuurlijk de Roparun zelf.

Vandaag hebben een aantal van jullie al 2 e-mails ontvangen over acties waarmee we geld willen ophalen voor de Roparun. Eén van die acties is de verkoop van tulpenbollen. We zijn daarom zaterdag 29 oktober met het Outbreak Team bollen gaan rapen in Sommelsdijk, bij Wesdorp DELTAbulbs b.v. Om een kleine indruk te krijgen van deze ochtend heb ik een aantal foto's geplaatst. Nogmaals dank aan Arie en Anja voor hun gastvrijheid!

Bij deze nog een keer de promo:

Er is keuze uit 4 soorten tulpenbollen, en ze kosten maar €2.50 per zakje (35 bollen/zakje). Geen geld, en ook nog eens voor het goede doel, dus spread the word! Jullie kunnen ze afhalen en betalen op kamer L-311, Erasmus MC.

En vergeet vooral ook niet om kaarten en taarten te kopen! :-)

Vriendelijke groeten, namens het Outbreak Team

Suzanne